sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Joulukortti puuhastelua

Tämän viikon illat, ja osittain yötkin, olen pyhittänyt kokonaan joulukorteille. Noin 200 joulukorttia on valmistunut ja ainakin saman verran olisi tarkoitus tehdä. Korttien esivalmistelut ovat vieneet yllättävän paljon aikaa, mutta sitten taas vastapainoksi itse kortin "kasaaminen" sujuukin nopeammin.
BigShot kuvioleikkuri on ollut kyllä todella loisto hankinta. Mikäli tekee paljon kortteja ja muitakin askarteluja kannattaa sellainen ehdottomasti hankkia. Leikkurin ja eri stanssien avulla saat todella helposti tehtyä kauniita yksityiskohtia kortteihin.

Kuvioleikkuriin on saatavilla laaja valikoima erilaisia stansseja joiden avulla leikataan esim paperista kuviot todella helposti. On olemassa myös kuviostansseja (kuten kuvassa vasemmalla) jolla saa kartonkiin tehtyä ihastuttavia kohokuviointeja.Tässä muutama kuva tällä viikolla tehdyistä korteista.tässä kortissa olen käyttänyt Sizzixin Sizzlits Reindeer #2 stanssia.
Jokaisessa porokortissa on yksi poro merkattu Petteri Punakuonoksi punaisella nenällään :)Joulunaikaan kuuluu ripaus piparkakun tuoksua. Siitä lähti ajatus piparkakkukorttiin. Piparkakku-ukkojen alla on BigShotin framelits stanssin avulla muotoonleikattu kankaanpala. Piparkakkuset on tehty kohokuviointi stanssilla jotka kuvioinnin jälkeen on leikattu ääriviivoja pitkin irti paperista. Valkoiset kohdat on piirretty kohokuvion päälle tussilla.


Tämä kortti on tehty leimaamalla. Isot lumihiutaleet on tehty omatekoisella sabluunalla. Sabluuna on tehty BigShot stanssin lumihiutalemallista. Kaikki lumihiutaleet on leimattu Derwentin inktense blocks väriliiduilla.

Leimailu onkin ollut minulle ihan uusi tuttavuus, ja ihastuin siihen heti. Leimailu on suhteellisen helppoa tekemistä ja yhdistämällä leimausta sekä normaalia paperiaskartelua saa aikaan todella ihania yhdistelmiä. Helsingin kädentaidon messuilta löysin paljon erilaisia ihania leimasimia. Varsinkin nyt joulunajan tekstejä, lumihiutaleita sekä ihastuttavia joulupalloja. Katsotaan mitä kivaa niiden avulla saankaan vielä askarreltua.

Nämä tekemäni kortit tulee myyntiin Wanhan Sataman Naisten Joulumessuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti