keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kevät teki keikkuen tuloaan

mutta tuli sitten onneksi kuitenkin :) Ihanaa kun lumet sulaa ja aurinko paistaa. Aurinko tuo tullessaan uusia ideoita ja tuntuu että energiaa riittää moneen puuhaan yhtä aikaa.

Tässä pääsiäisen aikana sain tehtyä useamman nallen sekä uusia kortteja koitin ideoida. Kevään ja kesän juhlakausi on alkamassa kovaa vauhtia ja erityisesti kaikenlaisia onnittelukortteja on tulossa lähiaikoina enemmänkin. Mutta tälläisiä sain aikaan maanantaina pika pikaa..
Näitä kortteja samanlaisia tai samantapaisia on tulossa ainakin vihreän sekä musta/valkoisen sävyisinä.

Vaikka maaliskuussa olikin täällä blogissa suhteellisen hiljaiseloa niin tekemättömänä en siis kuitenkaan ole ollut :) pystyisiköhän sitä joskus olemaan vain niin että olisi, eikä mitään tekisi.. hm.. vaikeaa se kyllä minulle ainakin on.

Nalleistani en ole täällä kovin kuvia vielä näyttänyt. Tässäpä tälläinen trio Herra-Hiiri, Nalle ja Pupunen


Lisää valmiiden nallejen ja pupujen kuvia laittelen kun saan ne kuvattua. Hiiriä ei toistaiseksi ole kuin tämä yksi, mutta eiköhän niitäkin tässä synny pikku hiljaa lisää.

tässä vielä pupunen. hiukan on surullisen näköinen, mutta ehkä sitäkin herttaisempi.
Reilu 20 vuotta sitten tein ensimmäiset tuttavuuteni kunnolla isoäidinneliöihin <3 silloin tuli tehtyä useampikin vauvanpeitto lahjaksi ystävien vauvoille. Monta vuotta on ollut niiden tekemisessä taukoa, mutta nyt sain taas sellaisen tehtyä. Tunsin ensimmäistä isoäidinneliötä pitkästä aikaa virkatessani jotenkin lämpöisen tunteen. Ihan kuin olisi jopa ollut ikävä niiden virkkaamista :) no, pitänee korjata asia ja virkkailla niitä läjä varastoon.

Tämmöinen siitä vauvan peitosta tuli. Kooltaan tämä ei ole kovin suuri, mutta juuri sopiva pienelle vauvalle, vaikka vaunuihin pieneksi peitoksi.

Ja tokihan sain Näpertelytaivaan laitettua myös naamakirjaan.. Näpertelytaivas Facebookissa löytyy täältä. Käy tykkäämässä sivusta :) kun saan 100tykkääjää täyteen niin laitan sinne arvonnan pystyyn!


1 kommentti: