perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kiireinen kesäkuu

meni jo ja on aika nauttia helteisestä Heinäkuusta.. ainakin jossain päin maailmaa! Helteitä odotellessa on syntynyt vaikka ja mitä uutta ja markkinoilla ja toreillakin olen tässä välissä piipahtanut. Huomenna on edesse Inkoon Käsityöpäivät ja sen jälkeen onkin vähän taukoa. Tai koitan piipahtaa aina välillä Helsingin kauppatorilla, jos ilmat ja aikataulu suosii! Kannattaa kurkkailla Näpertelytaivaan Facebook sivuilta aina tarkemmin että missä milloinkin kuljetaan :) päivitän tietoja kyllä tännekin, mutta pikapikaa tiedot saa sieltä!

Tässä kuitenkin joitain uusia ihanuuksia jota on kiireen keskellä syntynyt :)sydän tehty hopeoidusta rautalangasta. korin halkaisija 30cm korkeus 20cm

ryhmäkuva
Etsin pitkää pinnipohjia jotta olisin saanut tehtyä kivoja pinnejä lapsilleni sekä tietenkin Näpertelytaivaan puitteissakin. Noh, Etsyn kautta onnistuin ja tilasin niitä jenkeistä asti, mutta se kannatti! Tuli kivoja värejä ja sitä myöden myös ihania uusia pinnejä :) vai mitä mieltä sinä olet??

samat tähdet ja sydämet on myö korvakoruissa :)entä mitäpä kuuluu sitten korujen puolelle :) PALJON! hirmuisesti uusia koruja on valmistunut ja osa niistä jo matkannut toisin koteihinkin.. mutta tässäpä kuvia muutamista mitä on tehty :)

AvainkaulanauhaFacebook sivuilta kannattaa käydä katsomassa lisää kuvia :)

Paljon on siis saatu aikaan ja paljon on ideoita ja työnallakin koko ajan. Ensi viikolla koitan keskittyä pääasiallisesti jälleen tilaustöihin. Lähes varma kauppatoripäivä tulee olemaan keskiviikko 25.7 sikäli mikäli siellä arpaonni ja sää suosii!
Nyt koitetaan taikoa kauniita ilmoja jotta saadaan nauttia myös kesästä kunnolla!

2 kommenttia:

  1. Noi puput on niiiin syötävän lutusia!
    Pinnikorut on nättejä ja käteviä.
    Ja noita koruja kyllä kelpaa roikuttaa kaulassa :)
    Sun korien uusi kahvamalli on tosi hyvän näköinen.

    VastaaPoista