torstai 16. elokuuta 2012

Parhautta!

Näpertelytaivas on saanut viime viikonlopun Nurmijärven Elomarkkinoiden ansiosta ihastuttavaa mainontaa! Ja kuinka onnellinen näistä olenkaan!

Nurmijärven Sanomien 15.8. keskiviikon lehdessä oli juttua sunnuntain markkinoista ja siellä minun muutaman rivin haastattelu sekä kuva kun kokoan juuri yhtä avainkaulakorua myyntiin. Hih, oli aika hassua nähdä oma kuva lehdessä... 

Lisäksi kojullani kävi eräs nuori bloggaaja Anni, joka ihasteli kovasti pöytäni tarjoavaa värimaailmaa ja ihanuuksia. Hän kirjoittaa tosi kauniisti blogissaan tuotteistani <3 Kiitos Annille siitä! Käy katsomassa Annin ottamat kuvat ja lukemassa kirjoitus hänen käynnistään markkinoilla.

Viimeisten viikkojen aikana olen paljon miettinyt sitä että kuinka etuoikeutettu olen että saan toteuttaa itseäni ja olla kotona ihanan taaperoni kanssa sekä ottaa koululaiseni aina vastaan koulupäivien jälkeen. Hoitovapaalla oleminen mahdollistaa Näpertelytaivaan kehittymisen ja kaiken tämän innostuksen ja tekemisen jatkumisen.. 
Kuka tietää vielä mitä seuraavan vuoden aikana tuleekaan tapahtumaan. Aika näyttää! Mutta kaikki tukijani, niin kotona, toreilla kuin tapahtumissakin antaa todella lisää innostusta ja voimaa kehittää koko ajan lisää ja uutta :) voi että, olen taivaassa, Näpertelytaivaassa!

tässä hiukan jotain mitä kävin eilen Snurresta ja kangaskaupasta ostamassa.. näistä on syntymässä pian jotain uutta ja veikeää! 

1 kommentti:

  1. Onneksi Olkoon. !!!!

    PS. Ota pois toi hirveä sanavahvistus robotinestosanat. Tihrusilmät ei aina nää niitä :) Jos siis viitsit.

    VastaaPoista